Informació local

El risc de rebrot i la velocitat de reproducció es disparen extremadament

Barberà del Vallès segueix la tònica general i també ha experimentat un notable empitjorament de les dades setmanals respecte a la covid-19. Si fa dues setmanes es registrava un risc de rebrot de 50 punts i, fa set dies, de 160, en aquesta ocasió aquest índex s’ha disparat totalment i segons les dades d’aquest dimarts del Departament de Salut actualment Barberà del Vallès compta amb un risc de rebrot de 1.711 punts.

De la mateixa manera també ha augmentat la velocitat de reproducció, que actualment se situa en 3,68, una xifra molt més alta comparada amb la de fa set dies, quan era de 1,87.

En conseqüència a aquestes dades, el nombre de contagis al nostre municipi també ha crescut considerablement i Barberà ja registra 2.917 positius per coronavirus des que es va iniciar la pandèmia, 153 més en la darrera setmana.

Una dada positiva és que es manté el nombre de defuncions en 94, que no varia des de mitjans del mes de maig, i també es manté el nombre de persones barbarenques ingressades en un centre hospitalari per coronavirus, que en són dues.

Les vacunacions continuen endavant a Barberà del Vallès, i data d’ahir, ja s’havien inoculat 19.487 primeres dosis, 1.288 més en la darrera setmana, i 13.440 segones, 2.411 en els últims set dies. També continua creixent el nombre de persones que ja han rebut la pauta completa, i actualment ja en són 14.279. 2.600 més en l’última setmana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.