Informació local

Tret de sortida del Cicle d’Estiu

Aquest vespre comença el Cicle d’Estiu a Barberà del Vallès. Es tracta d’unes activitats que tindran lloc fins al divendres 30 de juliol. Així que durant els 4 caps de setmana que queden per acabar aquest mes s’han organitzat concerts, espectacles de màgia i d’humor, activitats infantils i fins i tot jornades esportives.

De fet, el programa estiuenc de Ràdio Barberà “El Cafè de Ben A Prop” ha pogut parlar amb dos dels artistes responsables d’obrir aquest Cicle d’Estiu al pati de la Torre d’en Gorgs: Dj Trapella i Bannana Sound Cartel.

Dj Trapella, serà l’encarregada de posar el ritme a partir de les 20.30h. Una jove interessada en antics èxits musicals dels anys 80, 90 i també dels 2000 que ha assegurat que vol “recuperar temes clàssics i tropicals per generar la sensació que tot està bé, com passava als 90”.

Per la seva banda, Bannana Sound Cartel es defineixen com “un projecte de música electro tropical, una barreja de música electrònica i música tradicional colombiana com la cúmbia, entre d’altres”.

Ells, seran els encarregats de continuar amb la festa fins a les 23.30h. Banana Sound Cartel té un so fresc i aconsegueix connectar amb el públic des de la primera cançó.

Aquest cap de setmana les activitats del Cicle d’Estiu continuaran el dissabte de 10.30h a 13.30h amb les partides ràpides d’escacs a càrrec del Club d’Escacs Barberà, que tindran lloc al pati de la Torre d’en Gorgs. I també al mateix escenari, a partir de les 19h tindrà lloc l’espectacle Circus Show, a càrrec de la companyia Actua Produccions.

També diumenge s’han organitzat activitats: de 9 a 13h l’Unió Atlètica Barberà organitza una jornada de proves combinades a la pista d’atletisme de la Instal·lació Esportiva Municipal Can Llobet. I a partir de les 12h a la mateixa ubicació tindrà lloc l’activitat “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple” a càrrec de la Fundació Esclerosi Múltiple.

Podeu escoltar l’entrevista sencera amb la Dj Trapella i amb Bannana Sound Cartel, a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *