Informació local

Barberà sobrepassa els 3.000 contagis des de l’inici de la pandèmia

Barberà del Vallès millora lleument les dades de la covid-19 en aquesta última setmana, però tot i així el risc de rebrot encara és alt, ja que es manté per sobre dels 1.000 punts, concretament 1.087, 624 menys que en els darrers set dies.

També baixa la velocitat de reproducció, que tot i això continua situant-se per sobre de l’1, ja que segons les dades del Departament de Salut d’aquest dimarts, aquesta és d’1,21.

El que continua augmentant és el ritme de contagis, ja que en els darrers set dies s’han registrat 190 més, 37 més respecte al creixement que es va experimentar la setmana anterior. Amb aquests nous casos positius, Barberà sobrepassa la xifra de les 3.000 persones que han estat contagiades, ja que s’ha arribat a les 3.107.

El nombre de defuncions es manté en 94 des de mitjans del mes de maig, però sí que augmenta el nombre de persones ingressades, ja que la setmana passada s’enregistraven dues, i aquest dimarts, 13 de juliol, la xifra és de 6.

Continuen incrementant-se les persones que han rebut alguna de les dosis de la vacuna per la covid. En data d’ahir, ja s’havien inoculat 20.219 primeres dosis, 732 més en la darrera setmana, i 15.441 segons dosis, 2.001 en els últims set dies. També continua creixent el nombre de persones que ja han rebut la pauta completa, i actualment ja en són 16.507. 2.228 més en l’última setmana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.