Informació local

“Placidesa” i “Los que observan” guanyen el X Concurs de Microrelats

Ja s’han decidit els guanyadors de la X edició del Concurs de Microrelats de la Microbiblioteca organitzats per la Biblioteca Esteve Paluzie: pel que fa a la categoria en català, el premi se l’ha endut en Carles Castell Puig amb el microrelat “Placidesa”. A la categoria en llengua castellana la premiada ha estat l’Arantza Portabales Santomé amb el microrelat “Los que observan”. Tots dos s’emporten 1.000 € per haver guanyat; una quantitat que ha aconseguit situar al Concurs de Microrelats de la Microbiblioteca com el premi amb la dotació més gran del gènere en català i com un dels més importants en castellà.

Tots dos premiats, tant l’Arantza com el Carles, han pogut parlar amb “El Cafè de Ben A Prop” on han aprofitat per agrair el premi. De totes maneres, no és la primera vegada que guanyen un premi, i tampoc que guanyen el premi de la Microbiblioteca.

En el cas de l’Arantza, va aconseguir guanyar la VI edició del Concurs amb el microrelat “Las Musas”. Pel que fa al Carles, un any després, a la VIII edició va endur-se el guardó del Concurs de la Microbiblioteca amb el microrelat “Bigfoot”.

Els dos guanyadors, l’Arantza resident a Teo (A Coruña) i el Carles resident a Sant Cugat, estaran presents a l’acte de lliurament de premis si la situació sanitària ho permet. Un acte que tindrà lloc  el divendres 1 d’octubre a les 7 de la tarda a la Biblioteca Esteve Paluzie i a més de comptar amb l’assistència de les persones premiades, també es podrà veure l’espectacle “El Microrrelato Definitivo” a càrrec del duet teatral Absurdópatas.

Si voleu llegir els microrelats guanyadors podeu fer-ho aquí.

I si voleu escoltar les entrevistes amb els dos premiats, podeu fer-ho a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *