Informació local

Joan Muñoz: “Volem la Festa Major d’abans”

“Volem la Festa Major d’abans” i “no és la Festa Major que ens agrada” són algunes de les afirmacions que ha fet aquest dimarts el regidor de cultura, cultura popular i tradicional, Festa Major i festes de barri, en Joan Muñoz, al magazín estiuenc “El cafè de ben a prop”. Tot i que la Festa Major de Barberà del Vallès s’ha pogut celebrar aquest any, el regidor ha deixat clar que no és la festa a la qual la ciutadania està acostumada, però tot i això “la valoració és positiva, perquè la gent l’ha gaudit i l’ha fet funcionar bé”.

Muñoz també ha tingut ocasió per poder valorar el Cicle d’Estiu, que va començar el passat 9 de juliol, i al que encara li queden algunes activitats. El regidor considera que “està funcionant prou bé tenint en compte que la gent no està acostumada”.

El Cicle d’Estiu d’enguany posarà el seu punt final divendres dia 30 de juliol a partir de les 10 de la nit a l’amfiteatre de l’Escola El Bosc, amb el grup Maruja Limón. Si voleu tenir més informació sobre com serà el concert, aquest divendres dia 23 al voltant de les 12 del migdia podreu escoltar l’entrevista que el programa “El cafè de ben a prop” farà a la Sheila Quero, una de les veus del grup.

Aquí podeu consultar totes les activitats del Cicle d’Estiu que han tingut lloc i les que encara queden per fer.

Si voleu escoltar l’entrevista sencera al regidor Joan Muñoz, podeu fer-ho a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.