Informació local

Milloren lleument les dades de la covid19 a Barberà

Barberà del Vallès torna a millorar lleugerament les dades de la covid-19 en aquesta última setmana, però així i tot el risc de rebrot continua sent molt alt, ja que segons les xifres del Departament de Salut d’aquest dimarts, continua per sobre dels 1.000 punts, concretament 1.067, només 20 menys que en els darrers set dies.

La velocitat de reproducció té un comportament semblant, ja que també ha experimentat una davallada, passant d’1,21 a 1,07, però continua mantenint-se per sobre d’aquest llindar d’1 des de fa més de tres setmanes.

També disminueix el ritme de contagis, ja que si la setmana passada se sumaven 190 nous casos, en aquests últims set dies, han estat 155. Tot i això és un ritme alt comparat al registrat en els darrers mesos al nostre municipi. Actualment ja s’ha arribat als 3.262 casos positius per Covid-19 a Barberà del Vallès des de l’inici de la pandèmia.

El nombre de defuncions es manté en 94 des de mitjans del mes de maig i disminueix el nombre de persones ingressades, la setmana passada s’enregistraven sis i aquest dimarts la xifra és de quatre.

Continuen incrementant-se les persones que han rebut alguna de les dosis de la vacuna per la covid-19. En data d’ahir, ja s’havien inoculat 21.084 primeres dosis al nostre municipi, 865 més en la darrera setmana, i 16.956 segones dosis, 1.515 en els últims set dies. També continua creixent el nombre de persones que ja han rebut la pauta completa, i actualment ja en són 18.175. 1.668 més en l’última setmana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.