Informació local

‘La teràpia’ dels tallers d’estiu

En pocs dies, concretament divendres 30 de juliol, s’acaben els tallers d’estiu dirigits a adolescents i joves, organitzats per La Roma i El Forat, que van donar el tret de sortida el passat 21 de juny. Per aquest motiu, el programa “El cafè de ben a prop” ha aprofitat per visitar l’equipament de La Roma per parlar amb alguns i algunes de les participants de les activitats d’estiu.

Durant aquestes setmanes els i les joves barberenques han pogut aprendre més sobre dibuix i il·lustració, escultura, autodefensa feminista, ioga, fotografia, producció musical, teatre, ukelele o art urbà. En aquesta ocasió, els protagonistes són 4 dels joves que formen part del taller de hip hop: La Laura, l’Andrea, el Xavi i el Carlos.

Després de tants mesos en pandèmia i amb tantes dificultats per relacionar-se amb persones de la seva edat, aquests tallers són una oportunitat: “Aquest últim any ha estat molt complicat fer qualsevol cosa que no fos estudiar o treballar, així que aquesta proposta de tallers està molt bé” ha comentat la Laura.

Per la seva banda, el Carlos ha reconegut que tot i que “és complicat ballar amb la mascareta i amb la calor que fa, no importa, s’agraeix molt poder fer aquest tipus d’activitats”.

Aquests joves, a més dels tallers, han pogut donar la seva opinió sobre el moment de la pandèmia que vivim actualment: “Aquesta actitud reaccionària d’alguns joves no és justificable però és explicable. Ens han oblidat en molts aspectes: hem estat els últims a rebre la vacuna, els estudiants universitaris ho estan passant molt malament perquè no tenen mitjans, etc.“, ha aclarit el Xavi.

Tots 4 han reconegut que tenen ganes de vacunar-se. De fet, 3 d’ells ja han aconseguit cita per fer-ho els pròxims dies i tot i que s’han de desplaçar lluny de casa, no els importa.

Si voleu escoltar l’entrevista sencera podeu fer-ho a continuació: 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.