Informació local

Màgia i humor al Cicle d’Estiu de Barberà del Vallès

Aquest cap de setmana continua el Cicle d’Estiu de Barberà del Vallès. En primer lloc, divendres dia 23 a partir de les 10 de la nit al pati de la Torre d’en Gorgs s’ha programat una Nit d’Humor amb El Cuarteto de los Trastos. Una activitat per la qual encara hi ha entrades disponibles i que es poden adquirir a la web del Teatre Municipal Cooperativa. En segon lloc, dissabte 24 a partir de les 7 de la tarda i a la mateixa ubicació, tindrà lloc l’espectacle Chapeau que anirà a càrrec d’en Charlie Mag. Un espectacle pel qual les entrades ja estan exhaurides, però del que podem conèixer més gràcies a l’entrevista que el magazín “El cafè de ben a prop” ha tingut amb el protagonista.

En Charlie Mag va néixer a Barcelona i des de ben petit, gràcies a l’afició del seu pare, la màgia li va despertar l’interès. L’il·lusionista va començar la seva trajectòria professional i artística l’any 2004 i durant dues temporades va pujar a l’escenari del Teatre Llantiol, en un espectacle on combinava màgia i mim.

Actualment en Charlie s’ha especialitzat en números amb coloms i pilotes, disciplina complicada, però, gràcies a la qual s’ha donat a conèixer a la resta d’Espanya i a altres països. El protagonista ha explicat que Chapeau “és un espectacle molt visual, apte per a tots els públics, un espectacle molt participatiu en el que puja gent a l’escenari, però sempre mantenint les mesures de seguretat al màxim”.

En Charlie Mag ha reconegut que a tots els seus espectacles “hi ha molts anys de preparació i moltes hores d’assaig. Es tracta de números originals, de creació pròpia”. En el cas de l’espectacle d’aquest dissabte, hi haurà presents “una mica de totes les disciplines de la màgia”

Si no heu pogut aconseguir entrades i voleu escoltar l’entrevista sencera amb en Charlie Mag podeu fer-ho a continuació: 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.