Informació local

L’Ajuntament celebra el ple del mes de juliol

El ple municipal va celebrar aquest dimecres, 21 de juliol, l’última sessió abans de les vacances d’estiu.

En aquesta es va donar llum verda a diferents punts de l’ordre del dia així com a diverses mocions d’urgència. A més, des del consistori es van donar explicacions sobre els últims incidents ocorreguts a l’edifici de Ronda Santa Maria, 213, i els aldarulls succeïts durant les nits de Festa Major al parc de Can Serra i al Parc Central del Vallès.

Dins l’ordre del dia es va donar llum verda al Pla de Desenvolupament Econòmic per al període 2021 i a la concessió de subvencions directes, de caràcter excepcional, a entitats sense ànim de lucre amb l’objectiu de pal·liar les conseqüències derivades de la pandèmia de la covid-19 durant l’any 2021.

També es va donar compte del decret de convalidació d’actuacions de col·laboració entre la Fundació Autònoma Solidària i l’Ajuntament del 2020 i es va aprovar la pròrroga del contracte del Servei d’Atenció Domiciliària.

La moció presentada per ERC en la que es proposava posar el nom de Nativitat Yarza a la sala B del Teatre Municipal Cooperativa finalment no va ser aprovada.

Les bases reguladores específiques per a la concessió de subvencions a establiments comercials i de serveis per la represa de les seves activitats amb motiu de la situació generada per la covid -19 va ser un altre dels punts aprovats. De la mateixa manera, també ho van ser els festius locals per al 2022, que finalment s’han establert per al 9 de maig i el 4 de juliol.

Les dues mocions d’urgència aprovades van tenir les entitats bancàries com a protagonistes. La primera, de la PCPB, proposava al consistori efectuar una transició cap a la banca ètica i la presentada per la regidora no adscrita, Sílvia Fuster plantejava sol·licitar a les entitats bancàries la millora dels seus serveis a la ciutadania en general i a la gent gran en particular.

Finalment va ser a l’apartat de precs i preguntes quan es van tractar altres temes d’interès per a la ciutadania com el desmuntatge del punt de vacunació de les pistes d’atletisme de Sabadell, la nova gespa del camp Antoni Serra i Pujol, el manteniment del cementiri municipal o el pagament del tribut de l’AMB, entre altres.

Podeu escoltar el ple municipal del mes de juliol a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.