Informació local

Maruja Limón tanca el Cicle d’Estiu barberenc

Divendres 30 de juliol el grup Maruja Limón serà l’encarregat de posar el punt final del Cicle d’Estiu de Barberà del Vallès. Així ens acomiadarem d’un mes ple d’activitats culturals, musicals o d’humor que s’ha celebrat per primera vegada a la ciutat i que el regidor de cultura, cultura popular i tradicional, Festa Major i festes de barri, en Joan Muñoz, creu que “ha funcionat prou bé, tenint en compte que la gent no està acostumada”.

L’espectacle que culminarà el Cicle d’Estiu tindrà lloc l’últim divendres del mes, a l’amfiteatre de l’Escola el Bosc a partir de les 10 de la nit. Una activitat per la qual encara hi ha entrades disponibles i que es poden adquirir a la web del Teatre Municipal Cooperativa.

De fet, al magazín estiuenc “El cafè de ben a prop” han pogut parlar amb una de les protagonistes d’aquest concert, la Sheila Quero, que juntament amb l’Esther González posa veu al grup barceloní Maruja Limón.  Quero, ha reconegut que aquest concert servirà per continuar amb la gira de presentació del segon disc, “Ante mí”, ja que per culpa de la pandèmia aquesta va quedar interrompuda.

De totes maneres, la vocalista ha recordat que al concert hi haurà temes del nou disc, però també del primer perquè “hi ha temes molt mítics que s’han de tocar com “Café” o “Échale limón””. La cantant, a més, ha aprofitat l’entrevista per avançar que ben aviat es publicarà el tercer disc del grup.

Si voleu escoltar l’entrevista sencera amb la Sheila Quero, una de les vocalistes de Maruja Limón, podeu fer-ho a continuació: 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *