Informació local

Notable davallada del risc de rebrot en les últimes setmanes

Una setmana més el risc de rebrot a Barberà del Vallès experimenta un descens, tot i que segueix en un llindar alt, ja que se situa en els 122 punts, 45 menys que fa set dies. Per una altra banda, tot i aquesta disminució, segons les dades del Departament de Salut d’aquest dimarts, 7 de setembre, ha augmentat la taxa de la velocitat de reproducció i se situa en l’1, quan la setmana anterior era de 0,91.

Respecte al nombre de persones contagiades, el ritme s’ha alentit i en una setmana Barberà del Vallès ha sumat 15 nous positius, assolint una xifra total des de l’inici de la pandèmia de 3.668 persones contagiades. A més continua registrant-se una persona ingressada en un centre hospitalari a causa del virus.

També es manté el nombre de defuncions en les 102 que ja es registraven fa set dies.

Pel que fa al nombre de persones vacunades, a Barberà del Vallès ja es registren 25.145 a les quals se’ls hi ha administrat la primera dosi, 311 més respecte a fa set dies; 22.203 ja tenen la segona, 884 en la darrera setmana, i 23.933 ja comptem amb la pauta completa, un augment de 806 des del passat dimarts 31 d’agost.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *