Informació local

El risc de rebrot cau a moderat però es suma una nova defunció

El risc de rebrot a Barberà del Vallès se situa en un nivell moderat després de disminuir 68 punts respecte a fa set dies i registrar-ne, segons les dades d’aquest dimarts, 54. El nostre municipi no es trobava en aquestes xifres des del passat mes de juny.

També ha disminueix la velocitat de reproducció que baixa de l’1 i se situa en el 0,68, una de les xifres més baixes de les últimes setmanes.

Sí que ha augmentat el ritme de contagis, ja que en set dies se n’han sumat 46 més assolint els 3.714 casos positius des de l’inici de la pandèmia. Per contra, tot i que fa una setmana es registrava una persona ingressada en un centre hospitalari a causa del virus, actualment no n’hi ha cap.

Respecte al nombre de defuncions s’ha de lamentar l’augment d’aquesta xifra, ja que en aquesta darrera setmana se n’ha sumat una més, i ja són 103 les persones del nostre municipi que han perdut la vida a causa de la covid-19.

El ritme de vacunació s’ha alentit novament aquesta última setmana a Barberà del Vallès. A hores d’ara ja compten amb la primera dosi 25.392 persones, 247 més respecte a fa set dies; 22.386 ja tenen la segona, 183 en la darrera setmana, i 24.376 ja compten amb la pauta completa, un augment de 443 des del passat 7 de setembre.

Com els centres educatius ja han obert les portes i s’han iniciat els cursos escolars, el Departament de Salut torna a reportar les dades dels confinaments que es donen a la comunitat educativa. En aquesta ocasió Barberà del Vallès ha iniciat les classes amb dos alumnes confinats, un d’ells a l’Institut La Romànica i l’altre a l’institut Escola Can Llobet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.