Informació local

V Jornades Solidàries de Cos Vital i de Qüestions Vitals

Aquest dijous 30 de setembre tindrà lloc la cinquena edició “d’Uneix-te i Suma”, de Cos Vital i Qüestions Vitals. Es tracta d’unes jornades que tenen per objectiu recollir productes de primera necessitat i joguines per a la població barberenca.

Dos dels artífexs d’aquesta iniciativa, la Mónica Moreno i el Miguel Carretero, han explicat al magazín “de ben a prop” que el que fan és “canviar serveis per quilos de menjar”. Aprofiten que són molts a l’equip (més d’una trentena) per oferir serveis en què cadascú aporta els seus coneixements (líftings facials, massatges, homeopatia, xerrades…).

Igual que a les anteriors edicions els productes de primera necessitat recaptats es lliuraran a la Parròquia de Santa Maria i a l’ONG Ayuda y Provisión i les joguines s’entregaran a Creu Roja Sabadell. 

Si voleu saber tots els detalls de la V Jornada Solidària de Cos Vital i Qüestions Vitals, podeu escoltar l’entrevista sencera amb la Mónica Moreno i el Miguel Carretero, dos dels organitzadors

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.