Informació local

“El Pot Petit” omple el TMC

Aquest diumenge 3 d’octubre tindrà lloc una sessió doble (a les 12 del migdia i a les 6 de la tarda) d’uns dels espectacles més esperats d’aquesta temporada al Teatre Municipal Cooperativa: El pot petit al teatre.

Amb aquest espectacle, “El pot petit” farà sonar moltes de les cançons que habitualment no es poden escoltar en els seus concerts a l’exterior.

A més, es tracta d’uns concerts que barregen “música, teatre, titelles i tot amb el fil conductor del món màgic que surt de “El pot petit””, ha explicat l’Helena Bagué, una de les actrius i cantants d’aquest grup infantil, al  magazín “de ben a prop” .

Sobre l’èxit del grup Bagué reconeix que se senten “molt afortunats”. De fet, al TMC les entrades que es van posar a la venda es van exhaurir en poca estona i per això, es va decidir fer una segona sessió que també va esgotar les entrades ràpidament.

Si voleu escoltar l’entrevista sencera amb l’Helena Bagué, cantant i actriu del grup, podeu fer-ho a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.