Informació local

“Els Bitels” fan triplet al TMC

El Teatre Municipal Cooperativa acull aquest diumenge 24 d’octubre una triple sessió (a les 11, a les 12 i a les 13h) del concert homenatge a la banda britànica The Beatles. Es tracta de “Bitels per a nadons” de la companyia La Petita Malumaluga.

“No deixa de ser una proposta tribut, però li hem volgut donar la volta: la instrumentació és diferent, té un format molt especial perquè està pensat a 360º i el públic ens envolta a nosaltres”, ha explicat l’Albert Vilà, encarregat de les percussions a l’espectacle, al magazín “de ben a prop” .

Un espectacle on hi ha molta interacció, que es va crear fa una dècada i que continua agradant als nadons i a les famílies. De fet, les entrades per a les tres sessions fa dies que estan exhaurides.

A “Bitels per a nadons” tant les persones adultes com els nadons, estan convidats a participar durant l’espectacle protagonitzat per quatre músics i una ballarina, que a més compta amb una escenografia suggeridora i jocs amb vídeos interactius.

Si voleu escoltar l’entrevista sencera amb l’Albert Vilà, percussionista a “Bitels per a nadons”, podeu fer-ho a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *