Informació local

50 infants participen de la 10a Rookies Bowl

Aquest dissabte 23 d’octubre del 2021 es va celebrar la 10a edició de la Rookies Bowl a la Instal·lació Esportiva Municipal de Can Llobet. Aquesta jornada organitzada per Barberà Rookies va comptar amb la participació de 50 infants d’entre 11 i 15 anys. Els i les participants van poder gaudir de forma lúdica i divertida d’una introducció a la pràctica de futbol americà.

Durant el matí, es van dur a terme activitats d’introducció al Football Flag (sense contacte) amb l’ajuda del personal tècnic de Rookies.

Abans d’aquest esdeveniment, alguns dels jugadors i jugadores de l’equip Barberà Rookies CFA , havient visitat les Escoles i Instituts de Barberà del Vallès Bitàcola, Elisa Badia i Can Llobet als cursos 5è i 6è de primària i 1r i 2n de l’ESO i l’Escola Gresol de Terrassa. Aquestes visites també van sevir per fer classes d’introducció al football flag.

Finalment, l’equip de categoria sènior va fer un entrenament conjunt amb els Barcelona Uroloki , com a cloenda d’aquesta festa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.