Informació local

El gènere líric segueix molt viu a Barberà

Òpera, sarsuela, napolitanes i cançons populars van ser les protagonistes la tarda del dissabte, 23 d’octubre, al Teatre Municipal Cooperativa. En aquesta ocasió l’equipament barbarenc rebia novament, com ja ho va fer el passat mes d’octubre del 2020, l’espectacle “Recull Líric” de Rafató Teatre, un muntatge en el qual es va poder gaudir de diverses peces del gènere líric.

A la vetllada de dissabte, però, aquestes únicament van estar interpretades per veus femenines, concretament les de Cristina Escolà, Núria Lamas, Núria Vilà, que amb les seves actuacions, tant en làmbit oral com gestual, van fer gaudir d’allò més el públic barbarenc.

A més, novament, les veus de les tres intèrprets van anar acompanyades de la música de l’orquestra Chalumeaux sota la direcció de Xavi Dolç.

Durant més d’una hora, el TMC va gaudir de cançons emblemàtiques com “O sole mio“, “Funiculì, funiculà” o “Cançó d’amor i de guerra”, entre moltes altres.

Un primer aplaudiment va ser el causant que cantants i orquestra interpretessin un bis que va fer novament les delícies del públic barbarenc, el segon ja va posar el punt final a aquesta nova visita del gènere líric al TMC.

Una estona abans de l’espectacle, vam poder parlar amb el director de la companyia Rafató Teatre, Rafael Miralles, que ens va comentar com es du a terme l’elecció del repertori, quina és la situació actual del gènere líric i del món de la cultura en general arran de la pandèmia.

A continuació podeu escoltar tot el que ens va explicar:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *