Informació local

Nova baixada de l’atur a Barberà del Vallès

Barberà del Vallès suma un nou mes on registra una disminució de l’índex d’atur, és a dir, que el nostre municipi ja acumula vuit mesos seguits amb una reducció de les persones que busquen feina. Concretament aquest mes d’octubre Barberà comptava amb 1.615 persones a l’atur, 27 menys que al mes de setembre.

A escala interanual també s’ha registrat una millora d’aquesta xifra, ja que al mes d’octubre de l’any 2020 l’índex de persones aturades era de 1.973, o sigui, 358 més que actualment.

La mateixa tònica ha seguit el global del Vallès Occidental, que aquest mes d’octubre registrava 48.262 persones aturades, és a dir, 602 menys que al setembre d’aquest mateix any i 11.136 menys respecte al mes de setembre del 2020.

L’atur continua en descens

El nombre de persones aturades a Catalunya també continua disminuint. Concretament ho ha fet en 510 persones el mes d’octubre (-0,1%), el que deixa el nombre de persones en atur en 377.960. I en termes interanuals, l’atur registrat baixa a Catalunya un 22%.

Respecte al nombre de persones afiliades a la Seguretat Social, aquesta xifra ha pujat un 0,6% (21.171 persones) de mitjana, el que implica que ara hi ha 3.499.739 persones afiliades a Catalunya. En termes interanuals, s’ha produït un augment de 124.097 persones, el que significa un increment del 3,7%.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.