Informació local

Copa d’Espanya: els Osos Rivas superen als Barberà Rookies en un ajustat partit (16-13)

L’ajustat marcador entre els Osos Rivas i els Barberà Rookies (16-13) ja dona una idea de la igualtat entre els dos equips sobre el terreny de joc, tot i la derrota final dels barberencs. Aquest partit, corresponent als quarts de final de la Copa d’Espanya Senior de Futbol americà, es va disputar aquest dissabte 13 en el Poliesportiu Municipal Cerro del Telégrafo (Madrid) i es va poder seguir en directe. 

L’equip de Rivas Osos va saber explotar les seves virtuts en jugades de cursa dels seus dos running back (RB) davant d’un competitiu equip de Barberà Rookies, que acaba d’ascendir a la màxima categoria del fútbol americà (LNFA Serie A). Els de Barberà van demostrar un gran nivell davant un equip mès experimentat en aquesta divisió. 

Segons els Barberà Rookies, el partit va oferir grans moments com la espectacular cursa per Touchdown del Quarterback (QB) de Rookies fent 70 yardes en el segon quart. En els dos ´´últims quarts el marcador ja no es va moure i els Osos Rivas es van fer amb la victòria.

                             1              2             3             4             T 

OSOS                   6              10           0             0             16 

ROOKIES             6              7             0             0             13 

Imatge de la retransmissió de Live Vuvuzela

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.