Informació local

En marxa el 43è Open Internacional d’Escacs de Barberà

L’Open Internacional d’Escacs de Barberà del Vallès se celebra a la Torre d’en Gorgs fins al proper dilluns 29 de novembre. 75 jugadors i jugadores representants d’onze països diferents (entre ells alguns d’exòtics com Malàisia o Santa Lucía) es reparteixen entre els tres grups de competició: el Magistral, que enguany disputa la seva segona edició després de l’èxit de la primera de l’any passat; i els dos grups (A i B) de l’Open Internacional que recupera el seu format original i que en aquest 2021 arriba a la seva edició número 43.

Al llarg de nou jornades de competició, celebrades totes en sessió de tarda/vespre a les instal·lacions de la Torre d’en Gorgs, les quals estan adaptades a les mesures obligatòries pel control de la pandèmia de la Covid-19, els i les participants s’enfrontaran per acabar determinant les i els guanyadors absoluts que rebran un premi de 1000 € tant en el Magistral com en l’Open.

Les evolucions de les partides es poden seguir a través de diverses plataformes i/o webs especialitzades sent la manera més directa mitjançant la pàgina web del Club Escacs Barberà on es poden trobar els diferents enllaços.

A continuació podeu escoltar l’entrevista que va realitzar el programa El Marcador al president del Club Escacs Barberà, Víctor Pont:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.