Informació local

“Sempreviva” reflecteix els sexismes a través de la dansa

Aquest cap de setmana el Teatre Municipal Cooperativa ha acollit l’espectacle “Sempreviva”, muntatge que ha fet convergir la temporada teatral amb el programa del 25 de novembre, Dia internacional contra la violència ves les dones.

Aquest és el primer solo de dansa teatre de la directora i coreògrafa Mar Gómez. Un espectacle interdisciplinari amb música en directe que es mou entre el realisme i la paròdia i que se centra en identificar els valors sexistes que encara actualment hi ha a la nostra societat.

La sempreviva és una planta perenne molt resistent a les condicions més dificultoses de creixement. Una supervivent. Com la protagonista del nou espectacle, un personatge que planteja, en clau d’humor, la rocambolesca història d’una dona atrapada en els valors sexistes de la nostra societat actual.

El públic barbarenc va poder ser testimoni d’un espectacle on els moviments de Mar Gómez es compaginen amb la música del bandoneó de Marcelo Mercadante i amb les paraules d’Elisenda Roca, que a través d’una veu en off, ironitza sobre molts dels sexismes als quals es veu sotmesa la dona en la nostra societat.

A continuació podeu escoltar l’entrevista a Mar Gómez:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.