Informació local

Barberà commemora el Dia Internacional contra la violència masclista

En commemoració del Dia Internacional Contra la Violència vers les Dones, l’Ajuntament de Barberà del Vallès ha realitzat aquest dijous, 25 de novembre, la lectura del Manifest Institucional contra la Violència vers les Dones a la plaça de la Vila. Un acte que es va tornar a dur a terme de manera presencial després que l’any 2020 les restriccions vigents per la pandèmia de la COVID-19 obliguessin a fer-lo de forma telemàtica.

Aquest va comptar amb la presentació del regidor Joan Muñoz Altimira i a continuació quatre alumnes dels instituts de Barberà del Vallès (Can Planas, La Romànica, Bitàcola i Institut-Escola Can Llobet) van ser les encarregades de dur a terme la lectura del manifest Institucional elaborat conjuntament per la Generalitat de Catalunya, les diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació de Municipis i Comarques, l’Ajuntament de Barcelona i la Delegació del Govern a Catalunya.

A l’acte, també es van dedicar uns minuts de silenci en record de les víctimes de les violències masclistes acompanyats per la música del Cant dels Ocells de Pau Casals.

Finalment va ser l’alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés Trillo, l’encarregat de tancar l’acte amb una intervenció en la qual va voler destacar que acabar amb la violència masclista és responsabilitat de tothom.

A continuació podeu escoltar l’àudio de l’acte de la lectura del Manifest Institucional del 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència Masclista:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.