De ben a prop

El barberenc Alberto Carretero presenta nou disc

Aquesta setmana ha visitat el magazín “de ben a prop” el grup musical Sinatra per presentar el seu disc “A mi manera”. Un disc i un grup que res tenen a veure amb el popular cantant i actor nord-americà Frank Sinatra. Per decidir el nom van fixar-se en una pel·lícula de l’any 1988 protagonitzada per l’actor Alfredo Landa.

El grup va néixer a mitjans del 2016, però no va ser fins al 2018 quan es va consolidar amb els 5 components que actualment el formen: Carles Barnadas (bateria), Jordi Vila (guitarra solista i cors), Raül Jo (guitarra rítmica i cors), Albert Valero (baix i cors) i el barberenc Alberto Carretero (veu i guitarra acústica).

Tot i que el grup complet no ha pogut assistir a Ràdio Barberà, el Raül, l’Albert i l’Alberto han pogut interpretar “¿Dónde vas viajero?” una de les 8 cançons que formen part del disc.

Si voleu escoltar l’entrevista amb el grup Sinatra on també hi ha música en directe, podeu fer-ho a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *