Informació local

El ple dóna el primer pas per aprovar el Pressupost Municipal 2022

Aquest dimecres l’Ajuntament de Barberà del Vallès ha celebrat el ple municipal corresponent al mes de desembre, que en aquesta ocasió ha tornat a ser telemàtic arran l’empitjorament de les dades epidemiològiques.

Finalment, a la sessió d’aquest mes de desembre se li ha donat llum verda de forma inicial el Pressupost Municipal per l’any 2022 del consistori barbarenc, el qual no va ser aprovat al mes de novembre, ja que només va rebre el suport de l’equip de govern. Després d’estar sotmeses a diversos canvis, les xifres van obtenir el vot favorable del PSC i ERC, el vot en contra de Ciutadans i la PCPB i l’abstenció de la resta.

A la sessió plenària també es van aprovar altres punts com l’adhesió al “Pacte d’Alcaldies pel Clima i l’Energia“, la declaració de la condició d’obra d’especial interès les obres de reforma i ampliació de l’edifici de l’Institut Bitàcola – Escola Elisa Badia o la concessió de subvencions a diverses entitats sense ànim de lucre del municipi amb l’objectiu de pal·liar les conseqüències derivades de la crisi sanitària per la covid-19 durant l’any 2021.

Per una altra banda, també es va donar a conèixer la renúncia de la regidora del grup municipal de Podemos, Sandra Ramos, i es van debatre dues mocions, presentades per ERC i el PSC en defensa del model de l’escola catalana.

Finalment, en l’apartat de precs i preguntes, la regidora Maria Teresa Colomer anunciava al ple la seva jubilació.

A continuació podeu escoltar la sessió plenària íntegra del mes de desembre de l’Ajuntament de Barberà del Vallès:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.