Entrevistes

“Jaleiu” aixecarà el teló del TMC

El pallasso Guillem Albà serà l’encarregat d’inaugurar la nova temporada del Teatre Municipal Cooperativa que donarà el seu tret de sortida el dissabte 29 de gener. Una temporada que s’allargarà fins al maig i que s’estrenarà amb Jaleiu, on Albà estarà acompanyat pel grup de música La Marabunta.

Així es tornarà a aixecar el teló del TMC per portar durant uns mesos històries i espectacles de tota mena i per a tots els gustos: d’humor, musicals, de dansa, espectacles infantils i per a tota la família, i a més, el retorn del Festival Zero.

Un dels espectacles que ja ha aconseguit vendre més entrades és “Master Xof” protagonitzat per l’actor Joan Pera, que tindrà lloc el 5 de març. Però també hi haurà novetats com la incorporació de “Píndoles Teatrals”, que consisteix en un circuit itinerant compost de 3 obres breus en 3 espais singulars on es combinen tres gèneres que permeten descobrir les possibilitats i la varietat del teatre breu.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, en Joan Muñoz, ha pogut donar tots els detalls d’aquesta nova temporada del TMC al programa “de ben a prop”. Segons Muñoz els objectius de la nova temporada de teatre són els mateixos de sempre “gaudir d’un teatre de proximitat, de qualitat i a un preu assequible” i sobretot “poder concloure aquesta temporada tal qual s’ha publicat al programa”.

Podeu escoltar l’entrevista sencera amb el regidor de Cultura, en Joan Muñoz, a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.