Informació local

Barberà registra 978 nous contagis i dues morts en una setmana

Les dades de la covid-19 a Barberà del Vallès han continuat empitjorant aquesta darrera setmana i actualment, segons les dades d’aquest dimarts del Departament de Salut, el nostre municipi registra un risc de rebrot de 5.532 punts, és a dir, 1.402 més que fa set dies. També ha augmentat la velocitat de reproducció respecte a la setmana passada, i en l’actualitat se situa en 1,23.

Així mateix ha augmentat el creixement en el nombre de contagis per covid-19, i en la darrera setmana Barberà n’ha registrat 978, passant del llindar dels 7.000 contagis i assolint la xifra total de 7.099 casos positius per coronavirus des de l’inici de la pandèmia.

Per una altra banda, el nombre de persones del nostre municipi actualment hospitalitzades a causa del coronavirus també s’ha incrementat i ha passat de les vuit de la setmana anterior a les 19 actuals. Novament s’han de lamentar defuncions, concretament dues en els últims set dies, dada que fa ascendir la xifra de morts per covid-19 a 108 a la nostra població.

Respecte al procés de vacunació, amb les dades actualitzades a aquest dimarts, a Barberà del Vallès 28.001 persones han rebut la primera dosi; 152 en els últims set dies; 24.531 han rebut la segona, 196 en la última setmana i finalment 26.535 ja tenen la pauta completa, 91, en la darrera setmana. La xifra de les persones que han rebut la tercera dosi ha augmentat en 1.431 i ja arribat a les 10.957.

Un dels aspectes que també ha canviat aquesta passada setmana ha estat el nombre de persones confinades de la comunitat educativa de Barberà del Vallès, xifra que ha experimentat un destacable augment, passant de 158 a 483 persones aïllades.

Segons dades d’aquest dimecres destaquen l’Escola Miquel Martí i Pol, l’Escola Elisa Badia i l’Escola Marta Mata amb 90, 81 i 71 persones aïllades respectivament.

Per una altra banda, l’Institut La Romànica compta amb 40 persones aïllades, l’Escola Pablo Picasso amb 36, l’Institut Escola Can Llobet amb 31 i l’Escola Can Serra amb 26.

A més, la Llar d’infants La Blava registra 20 persones confinades per coronavirus, l’Institut Can Planas, 15, l’Escola del Bosc i la Llar d’Infants La Rodona, 14 cadascuna; amb 13 estan les llars d’infants La Rondalla i La Baldufa.

Amb menys de 10 persones confinades trobem l’Institut Bitàcola que en registra 9, el Centre de Formació d’Adults, amb 4, les llars d’infants Xerinola i Esquitx amb dues cadascuna, i finalment les llars d’infants Iris i El Petit Cangur amb una persona confinada cadascuna.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.