Entrevistes

L’Activa’t +60 recupera les visites culturals

El programa Activa’t +60 de l’Ajuntament de Barberà del Vallès torna a recuperar les visites culturals perquè les últimes edicions, a causa de la pandèmia i a l’adaptació de les activitats per la situació sanitària, no es van poder incloure al conjunt de les activitats.

Com sempre, aquest programa neix amb un doble objectiu: d’una banda, aconseguir que les persones de més de 60 s’activin i puguin fer-ho amb diferents activitats i, de l’altra, no perdre les facultats que per raó d’edat es van perdent.

Enguany el programa Activa’t +60 compta amb prop de 40 tallers de diferents àmbits que s’agrupen en vuit grans blocs: Activitat Física i Saludable, Expressió i Creativitat, Formació i Recursos, Tallers de Cuina, Salut i Emocions, Envelliment i Sexualitat Activa, Cultura Digital i la gran novetat, que aquesta edició ja s’ha pogut recuperar, les Visites Culturals

El regidor de Gent Gran de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, en Daniel González Cabrera, ha assistit aquest dijous al  programa “de ben a prop” on ha pogut concretar les novetats d’aquesta nova edició de l’Activa’t +60 que donarà el seu tret de sortida al febrer i que s’allargarà fins al maig. González ha recordat que “tot i que estem desbordats en nombre de contagis, avui dia no tenim cap mesura del Procicat en la que es recomani no fer aquestes activitats”. 

El regidor ha reconegut que encara “no s’ha recuperat la demanda i la quantitat d’inscripcions que hi havia l’any 2019” i ha aprofitat per animar a les persones que mai han participat del programa a què ho facin.

Si voleu podeu escoltar l’entrevista sencera amb el regidor de Gent Gran, el Daniel González Cabrera, a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.