Informació local

Guillem Albà & la Marabunta inicien amb música i humor la temporada del TMC

El Teatre Municipal Cooperativa va donar el tret de sortida a la seva nova temporada aquest passat dissabte, 29 de gener, i ho va fer amb un espectacle carregat de ritme, música i sobretot molt d’humor. Guillem Albà & la Marabunta van ser els encarregats de posar literalment el públic dempeus amb el seu espectacle “Jaleiu.

Aquest és un muntatge que va fer esclatar de riure tothom i on Guillem Albà va mostrar la seva particular manera de fer de la vida un joc. Acompanyat pels sis excel·lents músics de La Marabunta, Albà va portar a Barbera del Vallès el seu treball més provocador, optimista i divertit.

Una de les majors particularitats de “Jaleiu” és la sinergia que s’aconsegueix entre l’humor i la música, que assoleixen una combinació perfecta per a crear un espectacle molt rítmic i ple de vitalitat. Un altre dels grans pilars d’aquest espectacle és la improvisació i la naturalitat amb la qual transcorren els diferents números, molts dels quals, tot i semblar espontanis, amaguen un meticulós treball darrera.

Amb aquest espectacle vitalista, ple d’humor i amb música en directe d’en Guillem Albà & La Marabunta que va fer gaudir d’allò més el públic barbarenc es va iniciar la nova temporada del Teatre Municipal Cooperativa que portarà a Barberà del Vallès un gran ventall d’espectacles per a totes les edats fins al mes de maig

A continuació podeu escoltar l’entrevista a Guillem Albà, i dos membres de La Marabunta, l’Irene Garcés i l’Albert Comaleras:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *