De ben a prop

La campanya “Recuperem el Tàpera” acumula ja més de 6.000 €

El passat 7 de novembre el restaurant barberenc Tàpera, va patir un incendi que va cremar tot el local.

Una situació que ja és complicada de superar per a qualsevol negoci, però que a més es veia afectada per tot el que el local arrossegava després dels mesos més durs de la pandèmia (tancament forçat, permís només per vendre menjar per emportar, restriccions per servir en terrassa, horaris restringits…). I tot i que el Tàpera feia més de 10 anys obert i funcionava perfectament l’arribada de la pandèmia i el foc van forçar el tancament.

Després de l’incendi va haver-hi una investigació per saber què havia passat exactament i el problema va ser que l’assegurança no podia cobrir aquest accident perquè els propietaris no havien pogut realitzar l’última revisió de la campana extractora per causes econòmiques. Això és el que ha explicat un dels propietaris de l’establiment, l’Arnau Lainez, aquest divendres al magazín “de ben a prop”.

“L’incendi es va generar en el magatzem i en qüestió d’un minut ja sortia tot el fum per la façana. Va ser una escena de pel·lícula de terror i un cop molt dur”, ha recordat Lainez.

Davant d’aquesta situació, els propietaris de la pizzeria van pensar a fer una campanya de crowfunding amb la que la gent pot ajudar a recuperar la pizzeria. “Hem posat un objectiu de 10.000 €, però en realitat les reparacions del restaurant són bastant més grans. Així que hem fet un pressupost dels materials necessaris per a la reobertura”, ha assegurat Lainez.

Quan es torni a obrir el local, totes les persones que han col·laborat podran anar-hi i bescanviar la quantitat de la seva donació en un xec per consumir al restaurant. En poc més d’una setmana, la campanya Recuperem el Tàpera ha rebut més de 6.000 €.

Podeu escoltar l’entrevista al programa “de ben a prop” amb el propietari de la pizzeria Tàpera, l’Arnau Lainez, a continuació: 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.