Informació local

Els carrers de Barberà recuperen la disbauxa de Carnestoltes

Molt a poc a poc, però sembla que tot torna al seu lloc. I és que aquest dissabte ha tornat als carrers de Barberà una de les festes amb què més gaudeix la ciutadania i que més s’han trobat a faltar: Carnestoltes.

Recordem que l’any passat, per culpa de la situació sanitària, aquesta festa, i moltes d’altres, van quedar anul·lades. Per això sembla que aquest dissabte 26 de febrer, ningú ha volgut perdre’s la rua de carnaval en la que enguany han participat 7 comparses -9 menys que en la darrera rua que va tenir lloc l’any 2020- i que anava precedida per l’espectacle Ossos del Pirineu, de la companyia Tutatis.

Totes les comparses (Grup Esplai el Piolet, Gimnàs BunkaiZumba Marta Vendrell, AFA Escola Marta Mata, Associació Teatre D’SAS’3 Can Gorgs, MJ Fitness, Associació Veus Barberà) que han format part de la rua han rebut un premi per participar de part de l’Ajuntament. Enguany, no s’ha fet l’habitual concurs i l’entrega de premis, perquè s’ha volgut evitar al màxim les aglomeracions.

Les activitats de Carnestoltes continuaran dissabte vinent, 5 de març, amb una rua a la mort del Rei Carnestoltes, que començarà a la plaça de la Vila a dos quarts de 7 de la tarda i que estarà animada per la batucada Batec del Montseny. A partir de les 7 serà el torn del correfoc L’última Disbauxa, al passeig Doctor Moragas. L’activitat culminarà mitja hora més tard, amb el judici sumaríssim al Rei Carnestoltes, on ens acomiadarem del Carnestoltes 2022.

Al programa “de ben a prop” van sortir al carrer dissabte per poder comprovar quin era l’ambient de la rua de  Carnestoltes i parlar amb la gent que gaudia de la festa, si voleu podeu recuperar la peça a continuació: 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.