De ben a prop

¿Es tarde para pedirte que te quedes?

Aquest és el títol del text amb el qual la Noelia Granados Parra, alumna de segon curs de Batxillerat de l’institut barberenc Can Planas, ha aconseguit l’accèssit d’estil al primer Certamen Literario Carmen Laforet, adreçat a l’alumnat de Batxillerat i organitzat pel Ministerio de Cultura y Deporte.

Aquesta iniciativa, impulsada des de la Dirección General del Libro y Fomento de la Lectura, es va posar en marxa l’any passat, coincidint amb el centenari del naixement de Laforet.

Granados ha visitat aquest dimecres el programa “de ben a prop” i ha explicat que va presentar el treball “simplement per pujar nota” a l’assignatura de llengua castellana. 

L’alumna ha detallat que va confeccionar aquest projecte durant les vacances de Nadal “aprofitava entre dinar i dinar. No em va costar gaire, el més complicat va ser la idea inicial, però no el procés creatiu”.

“Soc una persona molt perfeccionista a l’hora d’escriure i mai estava totalment convençuda dels meus resultats. Fins i tot vaig pensar no enviar el treball a la professora, però finalment vaig decidir-me perquè ja ho havia fet”, ha recordat la jove.

Granados, a la que també li agrada molt llegir, va començar a escriure contes amb només 8 anys i amb el pas del temps va acabar escrivint fins i tot una novel·la. 

Si voleu escoltar l’entrevista que la Noelia Granados Parra ha fet al  “de ben a prop” , podeu fer-ho a continuació: 

Join the discussion

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.