De ben a prop

L’hamburgueseria La Tremenda rep el premi a millor restaurant de menjar americà

IG @latremendaburgers

Fa uns dies la plataforma de menjar a domicili Just Eat va anunciar els restaurants guanyadors de la setena edició dels premis Just Eat de Menjar a Domicili.

Aquests premis es divideixen en tres categories (millor restaurant per zona, millor restaurant per tipus de menjar i millor restaurant Just Eat de menjar a domicili) i tenen com a objectiu principal reconèixer la feina i l’esforç dels restaurants que formen part de la plataforma i a la vegada vol donar veu als clients a través dels seus vots.

Així que la clientela de La Tremenda ha estat la que ha decidit que d’entre tots els establiments nominats aquesta hamburgueseria, nascuda a Barberà, es mereix rebre el premi a Millor Restaurant de Menjar Americà de tota Espanya. 

La Tremenda va néixer 3 setmanes abans de l’esclat de la pandèmia. “Va ser un autèntic drama” ha recordat el Frank Cazorla, director de màrqueting i fundador de La Tremenda, al magazín “de ben a prop”. Cazorla ha explicat que en aquell moment tenien dues opcions “tancar o fer delivery“. Van decidir-se per la segona opció perquè van veure que la pandèmia s’allargaria més de dues setmanes: “Així que ens vam posar les piles, ens vam donar d’alta a totes les plataformes de menjar a domicili i vam habilitar la pàgina web per comandes online”. 

De l’equip inicial primer només van poder mantenir al cuiner, però amb el pas del temps la situació va anar millorant i ara mateix el creixement és “brutal”, Cazorla assegura que no esperaven “aquest boom” i que els ha agafat per sorpresa. De fet, la situació ha millorat tant que han pogut obrir dos restaurants més, un a Terrassa i un altre a Granollers. “En dos anys ens agradaria poder tenir presència arreu de Catalunya i continuar l’expansió per tota Espanya. Aquest era el nostre propòsit des d’un principi”, ha reconegut el fundador de La Tremenda.  

Gràcies a aquest premi de Millor Restaurant de Menjar Americà de tota Espanya, La Tremenda rebrà una visibilitat més gran a la plataforma Just Eat, marxandatge per als seus lliuraments a domicili, recursos per a les seves xarxes socials i 250 vals de descompte per distribuir entre la seva clientela.

Si voleu escoltar l’entrevista que el Frank Cazorla, fundador de l’hamburgueseria La Tremenda, ha fet al  “de ben a prop” , podeu fer-ho a continuació: 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.