De ben a prop

Tornen les tertúlies amb la Fundació Barberà Promoció

Des d’aquest dijous 7 d’abril han tornat al magazín “de ben a prop” les tertúlies amb la Fundació Barberà Promoció que periòdicament, i abans de l’esclat de la pandèmia, es feien al programa.

Ara, amb la millora de la situació sanitària, es recuperen aquestes trobades en què tant l’alumnat com el professorat aprofitaran per parlar de l’oferta formativa a la Fundació i de tots els projectes que tenen en marxa en l’actualitat.  

A aquesta primera tertúlia han intervingut l‘Eva Corral, tècnica de formació i tutora, l’Izan Rodríguez, alumne del curs d’activitats administratives en relació amb el client, i la Noelia Díaz, exalumna del curs d’atenció sociosanitària. 

Durant aquesta primera intervenció han aprofitat per valorar la Fira ‘Connecta’t a l’FP’ que va tenir lloc la setmana passada a Fira Sabadell. “Després d’aquests dos anys de no presencialitat hem entomat aquest Saló amb molta il·lusió i això s’ha vist als resultats. Hi havia 140 cicles formatius exposats on també estava la Fundació Barberà Promoció amb estand propi i vam aprofitar per presentar la nostra oferta formativa.”, ha explicat Corral.

A més d’aquesta fira sobre Formació Professional, també han pogut parlar dels cursos i de les formacions que tenen lloc a la FBP. Per la seva banda, la Noelia Díaz ha detallat que ella va estudiar perruqueria i estètica, però que feia molts anys que estava a l’atur i no aconseguia reincorporar-se al món laboral, per això, va decidir formar-se en una altra matèria que li ha canviat “totalment la vida”, perquè ja ha aconseguit feina i li agrada molt.

Pel que fa a l’Izan ha assegurat que està “molt content amb aquest curs” i també ha trobat una feina relacionada amb el que està estudiant. Actualment, pot combinar feina i formació i convalidarà les pràctiques.

Si voleu escoltar la tertúlia amb la Fundació Barberà Promoció d’aquest dijous 7 d’abril al  “de ben a prop”, podeu fer-ho a continuació: 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.