Informació local

Barberà gaudeix de la tornada de Sant Jordi sense restriccions

Aquest dissabte, Barberà del Vallès no es va voler perdre la diada de Sant Jordi. Malgrat la jornada estranya amb moments de sol, vent i pluja, la ciutadania va sortir al carrer a comprar llibres i roses. De fet, no obstant aquestes estones de pluja, totes les activitats que estaven programades es van dur a terme amb normalitat.

Des de Ràdio Barberà vam voler fer un programa especial a la plaça de la Vila, però els problemes tècnics ens van fer tornar a l’estudi. Durant les gairebé dues hores de programa vam poder escoltar els 3 relats guanyadors (categories infantil, juvenil i persones adultes) del Certamen Literari coeducatiu organitzat per la llibreria Niu de Lletres, també vam comptar amb moltes recomanacions de col·laboradors i col·laboradores de Ràdio Barberà i la visita dels escriptors barberencs Gustavo Martínez, Jordi Sancho i Faviola Galindo.

A més, durant l’especial Sant Jordi, vam escoltar l’opinió d’algunes de les paradistes que estaven a la plaça de la Vila. Per exemple, l’Angelines de la floristeria Anines va reconèixer que a la botiga les vendes els hi havien funcionat millor divendres “perquè quan Sant Jordi cau en dissabte o diumenge els resultats no són tan positius”. Per la seva banda, l’Antònia Garrido, presidenta de l’entitat Barberà amb la Sardana va confirmar que d’altres anys la venda els hi havia funcionat molt millor i que no estan preparats “per celebrar Sant Jordi amb pluja”. També, vam poder parlar amb la secretaria d’Arca Barberà, la Montse Garcia, que va confirmar que amb els diners d’aquesta jornada “es paguen moltes factures veterinàries”.

També vam tenir l’oportunitat de parlar uns minuts amb l’alcalde de la ciutat: “Estem molt contents perquè entitats, centres educatius i associacions tornen a agafar el pols de la plaça de la Vila que és el que tots volem i avui desitgem que la ciutadania ens acompanyi”, va declarar en Xavier Garcés sobre la jornada.

A continuació podeu escoltar el programa sencer que vam fer a Ràdio Barberà per Sant Jordi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.