Informació local

L’EMM i Miss Raisa delecten amb un concert original i inèdit

Barberà del Vallès va finalitzar la celebració de la Diada de Sant Jordi amb un concert especial al Teatre Municipal Cooperativa en el qual es va poder gaudir de la música d’Imane Raissali, més coneguda com la cantant de rap Miss Raisa i la seva col·laboració amb l’Escola Municipal de Música.

El concert va estar dividit en dues parts. En la primera Miss Raisa va interpretar alguns dels seus temes en solitari. En una segona part, l’alumnat i professorat de l’Escola Municipal de Música, tant el d’instruments com els cors, van ocupar l’escenari del teatre per acompanyar la cantant en la interpretació de moltes altres cançons.

Evidentment, una de les majors dificultats d’aquesta proposta ha estat combinar la música de les formacions de l’alumnat de l’Escola Municipal de Música amb el repertori raper de Miss Raisa. Però Amb una adaptació molt encertada, l’Escola va posar al servei del rap els seus instruments i veus per a crear una col·laboració totalment inèdita.

A més de l’experiència de poder combinar els diferents estils musicals, l‘alumnat ha pogut endinsar-se en el món del rap, fet que ha permès debatre, discutir, reflexionar i conèixer les diferents realitats socials.

I és que les lletres de Miss Raisa són contundents i parlen del racisme, de desigualtats d’oportunitats i de la llibertat d’expressió. La cantant procura donar veu a tots els col·lectius als quals representa: dones, immigrants i musulmanes.

El Teatre Municipal Cooperativa va gaudir del concert i alhora es va mostrar molt participatiu en les diferents fases d’una vetllada a la qual va posar el punt final una gran ovació d’en peus.

A continuació podeu escoltar l’entrevista íntegra amb Miss Raisa:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *