Informació local

Beth i Laura Andrès captiven el TMC

La música va ser la protagonista del cap de setmana al Teatre Municipal Cooperativa. Concretament a través de la veu de Beth Rodergas i el piano de Laura Andrés, les quals estrenaven a la nostra ciutat el concert “Natural Women.

Aquest espectacle està basat en el disc homònim que recentment han tret ambdues artistes, i on realitzen un viatge sonor a través de diverses cançons creades i interpretades per dones que han destacat al llarg de la història de la música.

El disc “Natural Women” acull una desena de cançons totes elles en anglès, però evidentment el TMC va poder ser testimoni de moltes més interpretacions i adaptacions d’altres peces, moltes d’elles en castellà i català. A més d’algunes pròpies d’ambdues artistes.

Beth Rodergas i Laura Andrés fan seves aquestes grans cançons de la història de la música, aportant el seu particular segell i adaptant-les en un format molt més intimista, un procés que ha estat tot un repte per les artistes tot i que molt satisfactori.

El TMC va gaudir amb totes i cadascuna de les cançons que van ser interpretades i també amb els comentaris i explicacions que van dur a terme les intèrprets al llarg de tot el concert.

A més, rere l’espectacle, ambdues van sortir al vestíbul del teatre per atendre al públic que va voler parlar amb elles, fer-se fotografies i fins i tot adquirir algun dels seus discos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *