Informació local

Torna la Ruta de la Tapa a Barberà

Des del 27 de maig i fins al 19 de juny torna a Barberà del Vallès la Ruta de la Tapa. S’arriba així a la desena edició d’aquesta ruta que es recupera després de dos anys d’inactivitat per culpa de la pandèmia.

Enguany hi participen 17 establiments i, per tant, es podran tastar fins a 17 tapes diferents al preu de 3,80€ (un preu en què s’inclou la tapa especial i la beguda, que pot ser aigua, cervesa o copa de vi). S’incrementen així en 4 establiments els participants a aquesta edició respecte a l’anterior, que va tenir lloc l’any 2019.

Així ho han explicat aquest divendres al magazín ‘de ben a prop’  la regidora de Comerç, Mònica Sempere, i el tècnic de Comerç, Alejandro Mangas. Un espai que Sempere ha aprofitat per recordar les complicacions que els últims anys han viscut bars i restaurants i per això aquest 2022 han decidit premiar als restauradors/es de la ciutat. És a dir, en aquesta desena edició la ciutadania no tindrà cap premi per votar la millor tapa, serà el sector de la restauració participant el que podrà guanyar “un curs a l’Escola Hoffmann de creació de tapes”.

La regidora també ha reconegut que respecte a l’anterior edició el preu de la tapa especial s’ha incrementat en 1€, però ha assegurat que “la situació de la matèria primera ho ha requerit”. Però sobretot  aquesta Ruta “es tracta d’una eina per promocionar i donar a conèixer la nostra ciutat als municipis veïns”.

  • Com funciona la Ruta de la Tapa?

Tothom que vulgui participar disposarà d’una butlleta amb 17 caselles i una vegada es tasti la tapa especial l’establiment segellarà la butlleta. Quan s’hagi omplert un mínim del 50% de les caselles es podrà votar per la tapa preferida i entregar la butlleta en qualsevol dels establiments participants o a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

  • Quines són les tapes especials?

A continuació podeu escoltar l’entrevista amb la regidora i amb el tècnic on ho expliquen tot sobre l’edició d’enguany de la Ruta de la Tapa:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.