Informació local

Barberà acollirà una jornada sobre la inserció laboral del col·lectiu Trans

El Programa de Diversitat Afectiva Sexual, d’Expressió i Identitat de Gènere de l’Ajuntament de Barberà del Vallès organitza demà dijous 9 de juny un acte de visibilització i sensibilització envers la inserció sociolaboral de les persones trans.

L’objectiu d’aquesta jornada és visibilitzar i sensibilitzar sobre les dificultats que el col·lectiu Trans, com a col·lectiu vulnerable, es troba en el procés d’inserció laboral i oferir informació sobre projectes d’inserció que incideixen en la millora de l’ocupabilitat i l’acompanyament de les persones trans.

El regidor del Programa de Diversitat Afectiva Sexual, d’Expressió i Identitat de Gènere de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, Daniel González feia referència a la importància de dur a terme jornades d’aquest tipus, ja que “les persones trans encara tenen aquest estigma molt marcat i tenen dificultats per a poder entrar, per tant, s’han de fer polítiques que serveixin per afavorir aquesta inserció, tant en la seva expressió com en tràmits administratius que es poden donar”.

A la jornada, que es durà a terme a la Torre d’en Gorgs, es parlarà de les dificultats d’inserció a l’àmbit laboral de les persones trans, incidint també en com és l’àmbit laboral per a aquest col·lectiu.

A més s’oferiran experiències respecte a la prospecció en les empreses i aconseguir la inserció sociolaboral de les persones Trans, a més de presentar la Guia per millorar l’ocupabilitat de les persones Trans i el projecte Transrrassa.

A continuació podeu escoltar l’entrevista realitzada al regidor i al tècnic del Programa de Diversitat Afectiva Sexual, d’Expressió i Identitat de Gènere de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, Daniel González i Ferran Pérez:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.