Informació local

El Mercat organitza un gran ventall d’activitats per a Festa Major

El Mercat Municipal 11 de Setembre es preparar per a celebrar que la normalitat ha tornat a la Festa Major de Barberà del Vallès i ho farà amb dos dies plens d’activitats per a totes les edats. Els propers dies 1 i 2 de juliol, l’equipament acollirà diverses propostes on la música, els espectacles infantils, els sorteigs i la festa seran els protagonistes.

El divendres, 1 de juliol, serà el torn de l’espectacle Cantajocs i del sorteig de la campanya “Troba al Super Patata al mercat”, una proposta dirigida als infants que du a terme juntament amb la llibreria Niudelletres.

Dissabte, 2 de juliol, al matí serà el torn de la Festa Holi i la posterior Festa de l’Aigua. A més, totes aquelles persones que ho desitgin i adquireixin el corresponent tiquet podran gaudir d’una botifarrada. I les activitats de Festa Major al Mercat finalitzaran a la tarda amb una sessió de “Mercat Swing Cava”.

Tots els detalls d’aquestes activitats els donava el gerent del Mercat Municipal 11 de setembre, Sergio Murillo al “De ben a prop”. Podeu escoltar l’entrevista a continuació:

Join the discussion

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.