Informació local

L’Aula d’Extensió Universitària acomiada el curs a la Torre d’en Gorgs

L’Aula d’Extensió Universitària de Barberà del Vallès clourà la temporada amb una xerrada-concert impartida per Frederic Sesé, llicenciat en història de l’art i flautista. Aquesta festa de fi de curs es farà a la sala celler de la Torre d’En Gorgs el dimarts 21 de juny del 2022 en l’horari habitual de les conferències de l’Aula (17:30h).

Sesé parlarà sobre la familia dels instruments de vent metall i estarà acompanyat per un quintet de músics de l’Orquestra Camerata XXI que li permetran exemplificar les idees fonamentals de la seva conferència amb música en directe. Després d’aquesta activitat hi haurà pica-pica al jardí de la Torre d’En Gorgs.

Al magazine ‘De ben a prop‘ han entrevistat en Frederic Sesé i la presidenta de l’Aula d’Extensió Universitària del Vallès, Maria Alcobé, per avançar els detalls d’aquesta activitat i per valorar el conjunt del curs.

Alcobé s’ha mostrat satisfeta perquè han pogut fer pràcticament totes les conferències presencialment aquests dos cursos afectats per la pandèmia. En aquest sentit, considera que “ha sigut una sort que ens deixessin fer servir el Teatre Municipal Cooperativa i no haver de fer gaires activitats per streaming.”

També ha explicat que la valoració general del curs és positiva, encara que “sempre hi ha xerrades més fluixes” i els gustos de tothom no coincideixen. Alcobé considera que les xerrades més exitoses són les que “tenen un punt lúdic perquè la gent, tingui estudis o no,  al final que el que vol és distreure’s”. En aquest sentit, creu és clau que “els conferenciants es facin càrrec d’on són i no es pensin que estan a la universitat”.

L’assistència mitjana a les xerrades ha estat entre les 45 i les 60 persones, però l’Aula ja té quasi un centenar de socis. La presidenta ha exposat que aquest creixement “és un gust perquè van començar 10 persones”. En conseqüència,  defensa que no poden “tornar a la Biblioteca perquè s’ha quedat petita” i espera que puguin fer el proper curs complet a l’Auditori Maria Feliu, on en principi s’iniciaran les xerrades a l’octubre, ja que no serà possible que segueixin al TMC.

 Podeu escoltar l’entrevista completa a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.