Informació local

Barberà commemora el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+

Barberà del Vallès acull diverses accions per a commemorar del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+, el qual se celebra el 28 de juny en record dels anomenats fets d’Stonewall (Estats Units) que van tenir lloc el 28 juny de 1969.

La lectura del manifest institucional, que ha realitzat el tinent d’Alcaldia de Polítiques de diversitat LGTBI+, Daniel González Cabrera, ha estat l’acte central de la commemoració de la jornada d’avui, acte on a més hi ha intervingut l’alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés Trillo. El text va ser aprovat al Ple Municipal del passat dimecres, 22 de juny, on a més es va voler mostrar el suport del consistori a les entitats i xarxes d’entitats que treballen en favor del col·lectiu.

Per una altra banda, per commemorar aquest dia, l’edifici del consistori lluirà fins diumenge la bandera irisada i s’il·luminarà la torre de l’ajuntament amb els colors LGTBI+ coincidint amb la Festa Major, amb l’objectiu de sensibilitzar sobre els drets d’aquest col·lectiu.

A més, aquesta tarda, a partir de les 18h es realitzarà la pintada de la bandera irisada a les graderies de la Plaça García Lorca, activitat que durà a terme l’entitat LGBTI+ de Barberà del Vallès, Kolectivo BDV.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.