Informació local

El TMC presenta la nova temporada

El Teatre Municipal Cooperativa ha dut a terme aquest dimarts, 28 de juny, la presentació de la nova temporada de tardor que s’iniciarà oficialment al mes de setembre.

En un acte obert al públic i en un format molt íntim realitzat sobre el mateix escenari, el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, Joan Muñoz, i el tècnic, Pep Ventura, van anar desglossant els detalls dels espectacles que visitaran el TMC en els propers mesos.

Però abans d’iniciar la temporada regular, sota el marc de la Festa Major, el Teatre Municipal Cooperativa convida a la ciutadania a celebrar el seu 15è aniversari amb l’humor de la companyia Yllana i el seu “The Opera Locos que es durà a terme aquest dissabte, 2 de juliol.

La propera temporada del TMC acollirà 11 espectacles més per a tots els gustos que es duran a terme des del mes de setembre fins al novembre:

24 de setembre – Una teràpia integral
25 de setembre – Damaris Gelabert
1 d’octubre – Solo llamé para decirte que te amo
2 d’octubre – L’aventura d’avorrir-se
8 d’octubre – Elles
22 d’octubre – Encara hi ha algú al bosc
23 d’octubre – La faula de l’esquirol
5 de novembre – Desconcerto
13 novembre – Les dones de la meva vida
20 novembre – La mama dels arbres
26 novembre – El llarg dinar de Nadal

En aquesta Festa Major, a més, novament es tornaran a realitzar les visites teatralitzades, el dissabte 2 i el diumenge 3 de juliol, en les quals, aquelles persones interessades a conèixer tots els secrets i curiositats del Teatre Municipal Cooperativa.

Podeu escoltar tots els detalls de la temporada Tardor 2022 del Teatre Municipal Cooperativa a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.