Entrevistes

El Cicle d’Estiu arrenca amb ritmes urbans

Aquesta setmana ha començat el Cicle d’Estiu a Barberà del Vallès que dona continuïtat a la programació cultural després de la Festa Major. Aquest cicle consisteix en un seguit d’activitats gratuïtes per tots els públics que tindran lloc cada dijous i divendres fins al 22 de juliol a diferents punts de la ciutat. Per tant, durant tres setmanes la ciutadania de Barberà podrà gaudir d’espectacles familiars, màgia, concerts o tallers.

La primera activitat ha estat l’espectacle familiar “Here we go!” de la Companyia Guga & Silvia que va representar-se dijous 7 de juliol a les set de la tarda a la plaça de Ca n’Amiguet. Aquesta nit el Cicle d’Estiu continuarà avançant amb un concert al mateix indret. Per saber més d’aquest esdeveniment el  magazin d’estiu de Ràdio Barberà “El Cafè de Ben A Prop” va parlar amb dos dels artistes  a la Plaça de Can n’Amiguet: la DJ Nàtura i el raper Citto.

Els rapers mataronins Citto i Basukinho donaran el tret de sortida a la música a partir de les deu de la nit. Aquest concert forma part de la seva gira “304 Tour” on segons ha explicat Citto estan acompanyats d’una banda que toca en directe “perquè voliem deixar clar que la música urbana es pot fer de moltes maneres”.

L’estil d’aquests MCs es caracteritza per un to reivindicatiu i lletres que volen visibilitzar els problemes dels barris populars. De fet, Citto ha explicat que “van escollir 304 perquè és el codi postal dels barris on ens movem i sempre hem estat molt involucrats”.

Cap a les onze de la nit, quan acabi l’actuació de Citto i Basukinho, el relleu de la festa l’agafarà DJ Nàtura. Aquesta jove artista va començar a posar-se als controls col·laborant amb diferents raperes com Tribade, Elane o Idadeoia. Però, actualment combina aquesta vessant amb les seves pròpies sessions a festes majors (recentment a la Creu Alta de Sabadell o Sant Cugat) o discoteques com la sala Clap (Mataró).

A les seves actuacions s’adapta a cada escenari i combina diferents gèneres que van des dels ritmes més urbans (rap, r&b, reggaeton) fins a l’electrònica (psytrance, drum & bass) amb l’objectiu comú de fer gaudir i ballar al públic. Per la sessió d’avui a Barberà té previst “fer un recorregut per la música de ball més popular del moment amb especial protagonisme del reggaeton”.

Podeu escoltar les entrevistes completes amb la DJ Nàtura i amb Citto a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *