Informació local

“La mala sort d’en Jeremy Perkins” i “El amor justo”, guanyadors del Microconcurs d’enguany

“En 1.200 caràcters has de fer una història que ha d’enganxar, ha de sorprendre, ha d’estar ben escrita, ha de ser original…”, ha reconegut l’Ivan Bonache Cuadrado, autor de “La mala sort d’en Jeremy Perkins” i guanyador de la categoria en llengua catalana del Microconcurs de la Microbiblioteca Esteve Paluzie.

Bonache, comparteix títol amb l’escriptor Miguelángel Flores que gràcies al seu relat “El amor justo” ha estat el triomfador de la categoria en llengua castellana.

Tots dos, habituals dels concursos de relats, seran premiats amb 1.000 €. Aquesta dotació econòmica ha aconseguit situar el concurs de la Microbiblioteca com el que entrega el premi amb la dotació més gran del gènere en català i com un dels més importants en castellà.

Els autors han pogut parlar de la seva experiència al magazín d’estiu de Ràdio Barberà i han assegurat que gairebé cada mes intenten escriure i enviar els seus relats a aquest concurs. De fet, Flores ha afirmat que “Barberà s’acabarà convertint en la capital del microrelat” i Bonache ha reconegut que “la Biblioteca (Esteve Paluzie) és espectacular i el fons que té de relats i microrelats és una passada. Busquis el que busquis sempre trobes el llibre que no tenen enlloc més”. 

Bonache i Flores seran els protagonistes del lliurament de premis, que tindrà lloc divendres 30 de setembre a partir de les 7 de la tarda, a la Biblioteca Este Paluzie. Un acte en què totes les persones que hi assisteixin rebran l’antologia d’aquesta edició del concurs i, a més, podran veure la representació de l’espectacle “Del mort i de qui el vetlla” que anirà a càrrec de la companyia Professors Substituïbles.

A continuació podeu escoltar l’entrevista amb els guanyadors de l’edició XI del Microconcurs de la Microbiblioteca, que inclou els relats guanyadors, emesa al magazín d’estiu de Ràdio Barberà:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *