Informació local

El ‘Mofongo Soriano’ guanya la 10a edició de la Ruta de la Tapa

bdv.cat

Una creació de l’establiment Oasis Barberà ha estat la que finalment ha convençut a la ciutadania en aquesta desena edició de la Ruta de la Tapa, el Mofongo soriano, feta amb plàtan mascle, rostes de Sòria, ou de guatlla i crema d’ibèrics. Així, l’Oasis Barberà, aconsegueix per segona vegada rebre aquest reconeixement. El primer va ser precisament la primera edició de la Ruta de la Tapa, l’any 2011.

L’edició d’enguany, en la que han participat 17 establiments i s’han servit més de 5.000 tapes a la ciutadania de Barberà i voltants, va finalitzar el passat mes de juny.

El propietari de l’establiment guanyador, el José Rivas, ha explicat com va sorgir aquesta creació al magazín d’estiu de Ràdio Barberà: “El marit de la cuinera és dominicà i té tendència a cuinar coses a casa que aplica aquí. Així que ella ho tenia bastant clar, després van venir uns petits retocs i consells i finalment es va decidir fer aquesta tapa.”

Rivas també ha reconegut que “la gent aquest any ha tingut moltes ganes de sortir, de participar i de col·laborar” i ha agraït a tothom que ha tastat la seva tapa i ha votat al seu establiment. Ara, podran gaudir del premi: un curs a l’Escola Hoffman de creació de tapes.

A continuació podeu escoltar l’entrevista amb el propietari de l’Oasis Barberà, el José Rivas: 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.