Informació local

El ple municipal dona llum verda al nou pla local de l’habitatge

Foto arxiu

L’Ajuntament de Barberà del Vallès ha celebrat el ple municipal corresponent al mes de juliol, és a dir, l’últim abans de l’aturada per les vacances d’estiu.

Com ja és habitual, la sessió es va iniciar amb les informacions de presidència que realitza en cada ple municipal l’alcalde de Barberà, Xavier Garcés, en les quals va fer referència a la greu situació que s’està vivint respecte als incendis que es troben actius a tota la península, al conveni signat amb l’Associació de Voluntariat de Protecció Civil de Barberà del Vallès, així com a l’acte vandàlic que va patir la bandera LGTBI de la plaça García Lorca fa unes setmanes.

A continuació es va aprovar el Pla Local d’Habitatge de Barberà del Vallès pel període 2022-2028 i la Guia d’Estil de Comunicació Inclusiva del consistori barberenc.

També va quedar aprovada per unanimitat la xifra anual de població del municipi de Barberà del Vallès a data 1 de gener de 2022. D’aquesta manera es confirma un nombre total de 33.082 habitants, dels quals 16.845 són dones i 16.237 són homes.

A més es va donar llum verda a dues modificacions de crèdit. La primera, de 100.000 euros per a cobrir diverses subvencions en l’àmbit del comerç i la segona, de 60.000 euros per a fer front a les despeses ocasionades per a l’adquisició d’un sistema informàtic de control de presència de la plantilla municipal.

En la sessió plenària d’aquest mes de juliol es van aprovar tres mocions d’urgència. En la primera, presentada per Ciutadans, se sol·licitava augmentar la seguretat i la visibilitat en els passos de vianants del municipi.

El grup encapçalat per Javier Pérez en presentava una altra en la que s’instava al consistori a dotar d’un sistema d’ombres i zones d’aigua els parcs infantils del municipi.

Finalment, era el grup de Podem Barberà el que presentava la darrera moció d’urgència de la sessió plenària. Aquesta sol·licitava la suspensió cautelar de la discoteca Waka de Sabadell.

A continuació podeu escoltar la sessió plenària del mes de juliol de l’Ajuntament de Barberà del Vallès:

Join the discussion

  1. Pingback: Ple juliol 2022: últimes entrevistes als portaveus municipals abans de les vacances - radiobarbera.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *