Entrevistes

Joan Muñoz: “Hem anat més enllà de la normalitat d’una Festa Major”

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, Joan Muñoz, ha visitat ‘El cafè de ben a prop‘ per fer balanç de les activitats culturals que s’han fet a Barberà del Vallès durant el mes de juliol: la Festa Major de la ciutat (de l’1 al 4 de juliol) i el Cicle d’estiu (amb activitats gratuites per tots els públics els dijous i els divendres).

Pel que fa a la Festa Major, Muñoz ha valorat molt positivament com es va desenvolupar per la participació multitudinària de la ciutadania de Barberà. De fet, ha defensat que “preteniem tornar a la normalitat i hem anat més enllà amb quatre dies amb els carrers plens de gom a gom” i “la Plaça Vila plena com feia molts anys que no es veia per un ball de dissabte de Festa Major”.

També ha considerat positiu que van fer-se totes les activitats sense incidències greus, més enllà de les dificultats diumenge a la nit per la pluja que van obligar a reubicar el monòleg de la Sara Escudero i endarrerir l’actuació de La Salseta del Poble-Sec. De la mateixa manera, ha posat en valor que no es van registrar incidències greus al Punt Lila i que tampoc van ser necessàries actuacions policials al Parc de Can Serra, a diferència del 2021. Muñoz ha plantejat que caldrà fer alguns ajustos en el piromusical que s’estrenava enguany perquè tothom el pugui gaudir.

En relació al cicle d’estiu, el regidor ha exposat que aquest programa d’activitats pel mes de juliol que va començar el 2021 està consolidat i es repetirà en una tercera edició. Ha destacat l’afluència a les activitats infantils i familiars com a principal èxit d’aquestes tres setmanes de programa. “Haurem de reforçar-les per les properes edicions”, ha afegit. Com a contrapunt, Muñoz ha lamentat que no es pogués fer el monòleg de la còmica Altea per problemes de salut de l’artista.

Podeu escoltar l’entrevista completa a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.