Informació local

El Docs Barcelona torna a l’Auditori Maria Feliu

Aquest últim dimecres de mes, han tornat a Barberà del Vallès les projeccions presencials del Docs Barcelona. Ho han fet amb ‘El secreto del Doctor Grinberg’ dirigit per l’Ida Cuéllar. Un thriller que investiga la desaparició d’en Jacobo Grinberg, especialista en l’estudi de la telepatia.

La novetat d’aquesta temporada és que les projeccions del Docs Barcelona, tornen a l’Auditori Maria Feliu i, a més, per accedir a les sessions no serà necessari adquirir l’entrada prèviament. A més, durant 15 dies el documental es pot veure online omplint el següent formulari.

El director, Ida Cuéllar, ha dedicat 9 anys de la seva vida a investigar la misteriosa desaparició d’en Jacobo Grinberg, un doctor mexicà que es trobava en ple clímax de la seva carrera l’any 1994 i del que es va perdre la pista.

“El meu interès és ampli: Recuperar la figura, intentar aclarir el què va passar i posar en el mapa aquest personatge”, ha explicat Cuéllar. Ha reconegut que va concebre aquesta història com un thriller per aconseguir que persones que no coneixen aquest tema s’interessin per ell.

A continuació, podeu recuperar l’entrevista que va tenir lloc al magazín matinal ‘Bon dia, Barberà!’ on parlem amb el director de la cinta, l’Ida Cuéllar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *