Informació local

Exitós inici de la temporada del TMC amb “Una teràpia integral”

Aquest passat cap de setmana s’ha donat el tret de sortida a la nova temporada del Teatre Municipal Cooperativa i ho ha fet amb un doble èxit. Dissabte era el torn d'”Una Teràpia integral”, una comèdia que compta amb les interpretacions de Roger Coma, Àngels Gonyalons, Abel Folk i Laura Porta.

L’eix còmic de l’obra amaga, alhora, els tocs dramàtics de les vides i problemes dels seus personatges que es van descobrint a poc a poc mitjançant transcorre la trama. A través d’un taller de pa, aquest muntatge deixa veure entre línies una crítica vers l’anomenada “tirania de la felicitat” i els negocis que giren al voltant d’ella.

L’obra ens presenta 4 personatges ben diferents, extrems, com succeeix en les bones comèdies. Uns perfils i altres xoquen, i alhora es complementen, una fórmula que ja havíem vist en anteriors treballs dels seus autors, Cristina Clemente i Marc Angelet. Amb aquest arc, a més d’enriquir la comèdia, s’aconsegueix que una gran part del públic s’hi pugui sentir identificat d’una manera o una altra.

“Una teràpia Integral”, un dels plats forts de la temporada, no va decebre ningú i va aconseguir que l’estrena del TMC fos tot un èxit. Les rialles i aplaudiments se succeïen i fins i tot el públic va poder ser partícip d’un últim tram que el va deixar ben satisfet.

De la mateixa manera, també va tenir, novament, una gran resposta el concert que Damaris Gelabert va oferir diumenge al migdia. La cantant, juntament amb la seva banda, va fer les delícies de grans i petits que no van deixar de ballar, cantar i gaudir durant tot l’espectacle.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *